ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Dzwoniłem na Plac Grzybowski w międzyczasie i powiedzieli mi, że generalnie to wszystkie czujniki trzeba dopasować bo nie ma idealnych. Tak więc kupie te z alledrogo i pokombinuję :-)
Krzycho-63 szukałem na szybko, ale nie znalazłem.
Poza tym nie bardzo mam ostatnio czas na latanie po sklepach - te moje dzieciaki mnie chyba kiedyś wykończą 8) hehee :szeroki_usmiech
Jak dostanę te mikrostyki i zamontuję to dam znać czy wszystko ok
Zastosowałem dokładnie identyczny przełącznik bo oryginalnego nigdzie nie mogłem znaleźć.
A nowy zamek 350 stówki w serwisie.
Musisz tylko uważać jak będziesz demontował stary mikrowłącznik.
Tam są 2 bolce ............... przypadkiem ich nie uszkodź !!!
Posłużą one do dokładnego ustawienia przełącznika kątem obrotowego tygla...........
Jeżeli zdecydujesz się na ten przełącznik to bolce te musisz je przykleić bardzo dokładnie i równo ............. wiem z własnego doświadczenia :-)
Ale uwierz mi .......... da się ......... mnie naprawa wyniosłą 2,5 za włącznik
+ 5 zł za poxipol :-) ............. a efekt............. działa do tej pory :-)
Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Wielkie dzięki za odpowiedź! Zabieram się za ten mikroprzełącznik już od dobrych kilku miesięcy i jakoś zawsze brakuje czasu.. U mnie problem polega na tym że przyświeca kontrolka otwartych drzwi pomimo że wszystkie drzwi i klapa są zamknięte i gaśnie i tak na przemian. Czasem mam problem bo alarm nie chce się uzbroić bo ta kontrolka nie gaśnie a kilka razy wył mi w nocy..
Pytałem o to w tym wątku i zostałem naprowadzony ze to może być ten mikrowyłącznik:
Komentarz